Referenser

"Angray är det självklara valet för er som vill ha en oförglömlig bröllopsfest!"

Referenser banner

"Vi anlitade Janne/Angray för vårt bröllop. Och vilken leverans vi fick! Både vi och gästerna hade en fantastisk kväll där dansgolvet var proppfullt HELA kvällen lång. Mycket tack vare Jannes känsla för att känna av publiken och hålla igång dansgolvet, hela tiden med ett leende på läpparna. Lägg där till att all kontakt innan bröllopet var oerhört proffsig och lyhörd.

Vi är evigt tacksamma för att Janne förgyllde vårt bröllop och kan varmt rekommendera honom."

Max och Sofia, bröllopskunder

MAGI! Från första kontakt med Angray inför vårt bröllop har det sprudlat av energi och en optimism att allt är görbart bara berätta vilken känsla vi vill skapa. Vi är så tacksamma för att Angray gjorde vår bästa dag i livet helt fantastisk och skapade exakt den viben plus ännu mer från minglet ute i solen, till middagsunderhållning, till bröllopsdansen utomhus och sen ett dansgolv där ingen stod still och alla kunde såväl sjunga med som hoppa i takt (och otakt)!
Kunde inte önskat för mer, DJ, människokännare och en sjuhelskotta person från topp till tå! TACK!
Felicia och Daniel, bröllopskunder

"Hur ska vi kunna säga tack nog? Herregud vilken otrolig dag. Allt var så fantastiskt och vi fick det vi önskade och lite till. Janne var helt jävla otroligt, både på vigsel och fest. Han fick människor att dansa som inte ens tycker om att stå på dansgolvet 😅 Jag har så ont i mina fötter och rösten har gett upp efter att det blev dunderdänga efter dunderdänga. Magi! Vi har fått så mycket positiv feedback på dagen, Jannes prestation och vi själva går lite som på moln. En miljon tack. Du är suverän!

Jag skulle rekommendera Janne alla dagar i veckan. Vi tvivlade aldrig på honom, men han lyckades ändå toppa alla våra förväntningar. Så jävla grymt!"
Sandra och Johan, bröllopskunde

”Så proffsigt bemötande från start till mål. Janne var väldigt tillmötesgående i planeringsfasen och kom med egna idéer kring olika happenings som kunde ske under kvällen som verkligen förhöjde upplevelsen av festen. Hans känsla och tajming för att få dansgolvet att vara överfullt timme efter timme är oslagbar. Vi kunde inte hittat en bättre dj till vårt bröllop!"
Emil och Elin, bröllopskunder

”Vi är otroligt nöjda med valet av DJ till vårt bröllop. Janne har varit proffsig från första dagen vi ringde honom tills vi sa hejdå på bröllopsdagen. Han har en personlighet där han sprider väldigt mycket glädje och energi, vilket kan behövas vid planering av ett bröllop. Han är riktigt grym på att få igång en bred publik med blandade åldrar och musiksmak. Alla drogs till dansgolvet och dansade tills kvällen tog slut. Janne är det självklara valet för er som vill ha en oförglömlig bröllopsfest.
Marcus & Ida, bröllopskunder

”Stort tack för en GRYM insats, du gjorde sannerligen vår dag minnesvärd. Tack ännu en gång för allt!”
Camilla & Patrik, bröllopskunder

”Angray höjer festen till en ny nivå! Han kände av exakt vad som funkade på dansgolvet på vår bröllopsfest och ingen ville lämna innan hotellet stängde lokalen. Smidig och professionell kontakt med personligt engagemang under planeringen, spelningen och i uppföljningen efter festen. Kom med bra tips och lyssnade in våra önskemål. Vi rekommenderar verkligen Janne oavsett om det är till en bröllopsfest eller något annat evenemang!”
Stefan & Vera, bröllopskunder

”Tusen tack för att du gjorde vår kväll oförglömlig! Hört många som inte haft så roligt på länge och att det var bra blandning på musiken!”
Nina Svensson, bröllopskund

”Att planera ett bröllop eller en stor fest är en omtumlande, fartfylld och stundtals väldigt stressig upplevelse. Många saker kan och kommer att strula! Det enda som egentligen aldrig oroade mig var DJ-frågan, så snart vi hittade dig visste jag att det skulle bli hur bra som helst. Inte bara var musiken grym utan ett proffsigt och seriöst omhändertagande av de ”tråkiga” detaljerna som många DJ:s lätt hoppar över gjorde att vi från första kontakt tills dess att musiken tystnade klockan halv fyra på natten var helnöjda.

Jag kommer utan att tveka rekommendera Angray till alla som söker en tekniskt skicklig DJ med fingertoppskänsla och 110% proffsigt bemötande rakt igenom. Tack för att du förgyllde vår stora dag!”
Peter Olsson, bröllopskund

"Vi uppskattade att det var enkelt att kommunicera inför eventet och då även kunna bolla ideér och körschema. Janne är professionell, positiv och hjälpsam vilket bidrog till att vi hade ett jättebra samarbete under hela den delen av kvällen där vi hade aktiviteter/tävlingar som involverade Jannes stöttning med musik för att öka stämningen.

Vi har en bred åldersgrupp på medarbetarna men Jannes väl sammansatta musiklista fick igång ALLA 100 deltagarna på dansgolvet och skapade en otrolig stämning och energi! De flesta av oss hade träningsvärk i dansmusklerna dagen efter och det var bra drag på dansgolvet fram till stängning, vilket var precis så som vi hade önskat!

Vi rekommenderar verkligen att anlita Janne till företagsevent eller fester!"
Pia Wislander, DHL Freight Växjö

”När vi på INBooks ordnar företagsevent är det givet för oss att anlita Angray Event. Jannes energi och engagemang har gjort honom till festens mittpunkt då han alltid levererar på topp och kommer med massa roliga ideér och inspel! Vi har bokat honom när vi haft julfest, lanseringsevent och investerarmöte. Oavsett vilket typ av event så anpassar han sig och lyfter det till nästa nivå!”
Mikaela Davoust, INBooks

”Janne har varit huvudansvarig samt vårt ansikte utåt när det gäller samtliga evenemang som ej involverar ishockeyn, och han har skött det med bravur. Hans absolut viktigaste egenskaper är hans sociala kompetens kombinerat med en förmåga att samordna och koordinera ihop alla delar som en evenemangsverksamhet innebär. Detta har Janne skött tillsammans med ekonomisk kontroll vilket gör att jag varmt kan rekommendera Janne och Angray Event till andra.”
Anders Öman, f.d. VD för Växjö Lakers och VLH Event

”Jag hade utan tvekan rekommenderat Angray, sjukt bra spelning! Grym touch och bra på att få med publiken! Detta är en artist som är väldigt seriös och duktig på det han gör. Kan inte annat säga att jag är väldigt nöjd med Angray på vårt event.”
Batool Ahmad Albeer, Projektledare, Allkårsfestivalen

”Jag utgår ifrån vad gästen tycker, och även jag själv (i smyg ;)) och gästernas respons var på maxnivå! Janne är 10 poäng!”
Hanna Wallén, nattklubbschef, Excet Göteborg

”Bästa Dj:n på campus, en helt underbar person som är sjukt lätt att jobba med och som alltid är på bra humör när han kommer till jobbet! Och såklart bästa musiken av alla. Bara namnet Angray står i ett event så vill folk komma dit.”
Jobbare, Slottstallarna

”Helt magisk vecka av dig. Bra musik, känsla för när ”rätt” typ av låtar ska spelas, bra blandning av musik och en underbar människa!”
Deltagare, EHVS Kick-off

Referenser

Arrangör

– Producent "Nationella scenen" UngDrive Academy digital kickoff 2020
– Projektledare UngDrive Academy Kronoberg 2017-2022
– Scenansvarig UngDrive Masters 2018-2019, 2022
– Del av projektgruppen för UngDrive Masters 2019, 2022
– Evenemangsansvarig Vida Arena, Växjö 2014-2015
(Ansvarade bla. för ”I Love Musicals”, ”Chess In Concert”, ”Champions of Rock” och handbollslandskamp)
– Projektledare, Arena Takeover 2013
– Projektledare, Arena Takeover 2014

DJ på event

– Warmup VIP-lounge inför Avicii, Tele2 Arena, februari 2014 Stockholm
– Air Wipp Challenge 2018, Helsingborg
– SM i Ung Företagsamhet 2022, Svenska mässan Göteborg
– SM i Ung Företagsamhet 2019, Stockholmsmässan
– UngDrive Masters 2018
– UngDrive Masters 2019
– Invigning av Special Olympics 2018 i Lisebergshallen, Göteborg
– Dj på EHVS kickoff-vecka 2014-2019, Växjö
– Allkårsfestivalen 2014 (main stage), maj 2014 Växjö
– ESN Sea Battle Spring 2014, Stockholm-Riga
– ESN Sea Battle Fall 2014, Stockholm-Riga
– ESN Sea Battle Spring 2015, Stockholm-Tallinn
– ESN Sea Battle Fall 2015, Stockholm-Tallinn
– ESN Sea Battle Spring 2016 Stockholm-Tallinn
– ESN Sea Battle Fall 2019 Stockholm-Tallinn
– ESN Sea Battle Spring 2022 Stockholm-Tallinn
– VIS Full Moon Party 2015-2017, Växjö
– VIS Welcome/Goodbye Dinner 2013-2018

Klubbar jag spelat på genom åren

– Strand, Borgholm
– Leifs Lounge, Tylösand
– Boom Boom Room, Halmstad
– Le Cardinal, Helsingborg
– Excet, Göteborg
– Statt, Karlskrona
– Sirocco, Helsingborg
– Harrys, Helsingborg
– Harrys, Ängelholm
– Harrys, Kalmar
– Harrys, Värnamo
– The Tivoli, Helsingborg
– Oak Room, Göteborg
– Switch, Stockholm
– Telgias Salonger, Södertälje
– Berså, Göteborg
– ”Neon Glow” LOKAL, Umeå
– ”Neon Glow” Plaza, Östersund
– Pitcher’s, Skövde
– O'Learys, Växjö
– Grand Etapé, Växjö
– Karma, Växjö
– Sivans Studentpub, Växjö
– Slottsstallarna, Växjö
– Grace Nightclub, Växjö
– Centrum, Jönköping
– Karlssons Salonger, Jönköping